Hankasalmi: Polttoaineet

Saat meiltä parasta autollesi: Tarjoamme tutkitusti parhaita Neste Oil -tuotteita. 

Voit tankata mittarista kassalle maksulla, automaatista tai D-automaatista. 

Polttoöljyä talonlämmitykseen ja työkoneisiin?

Teemme teille henkilökohtaisen polttoainetarjouksen nopeasti yhdellä puhelinsoitolla. Voit soittaa arkisin kello 7-15 numeroon 0201 55 77 09 (0,0828 €/puh + kiinteästä verkosta 0,07 €/min tai 0,17 €/min matkapuhelimesta).

 

 

Tarjouspyyntöjä voi laittaa myös sähköpostitse osoitteeseen lammitysoljymyynti@jari-pekka.fi.

Neste Pro Diesel

Dieselauto vaatii talvikäytössä polttoaineen, jonka kylmäominaisuudet eli same- ja suodatettavuuspiste ovat riittävät kylmiin olosuhteisiin, sillä muuten polttoaine ei läpäise polttoainesuodattimia ja moottori lakkaa käymästä. Nykyiset dieselautot kuluttavat vähän polttoainetta, ja siksi talven tullessa auton tankissa saattaa vielä olla kesälaatua. Kesälaatuinen diesel heikentää selvästi päälle tankattavan talvilaadun kylmäominaisuuksia. Siksi kannattaakin ennakoida talvilaatuun siirtyminen ja ajaa polttoainesäiliö mahdollisimman tyhjäksi ennen tankkausta.

Neste Pro Dieselin talvilaadun kylmäominaisuudet ovat perinteistä dieseliä paremmat, mikä merkitsee käyttövarmuuden lisääntymistä talvikautena. Neste Pro Dieselin alin käyttölämpötila on -37°C ja alin varastointilämpötila -32°C. Perinteisen dieselin alin käyttölämpötila on -34°C ja varastointilämpötila -29°C.

Oikein valittujen polttoaineen kylmäominaisuuksien lisäksi auton talvikäytettävyyttä voi parantaa oikealla huollolla. Huollon yhteydessä varmistetaan polttoainesuodattimen ja muun polttoainejärjestelmän puhtaus ja toimivuus.

Lisätietoja polttoaineistamme Nesteen sivuilta.

Yhteydenotot:
Seppo Liimatainen
etunimi.sukunimi@jari-pekka.fi